Bild från pexels.com

Pandemin

Alla är idag förståsigpåare när det gälle vad som är bäst. Jimmy Åkesson var den enda politiker som tyckte att vi skulle bära munskydd. Han viste bäst tyckte han. Men han är inte ensam i Sverige att tycka till om munskydd och andra saker gällande rådande pandemin.

Det kommer både det ena och andra förslaget om hur pandemin ska skötas och det kommer både bra förslag och bisarra förslag.

Personligen tänker jag mig att jag följer myndigheternas råd och försöker hålla mig till deras rekommendationer. Det är inte lätt, och jag har också hälsat på folk, med att ta i hand. och jag har också kramat folk. Men om jag lyckas hålla mig till det här reglerna till 99% är jag glad och nöjd.

Så tänk på det alla ni där ute, följ råden, tvätta händerna, håll avstånd. Så löser sig allt.

Dela det här inlägget: