Nytt steg i politiken

Ja då har jag tagit ett nytt steg inom politiken. I måndags blev jag vald till ordförande för Socialdemokraterna i Kävlinge kommun. Ett stort och ärofullt uppdrag. När det stod klart att Rune Sandström skulle lämna ordförandeklubban dröjde det inte lägge innan jag fick förfrågan om jag ville ta över klubban.

När partiet frågar, då tackar man inte nej till ett sådant stort och ärofullt uppdrag. Det kan man bara inte anser jag. Men på samma gång lite skrämmande, jag som är så ny, ska nu leda partiet inför 2022. Men på samma gång tänker jag, det är ju inte lilla JAG som ska leda partiet utan det är tillsammans som vi ska leda partiet, det är tillsammans som vi ska ta partiet vidare in i framtiden.

Det började direkt på måndagskvällen med ett konstituerande möte. Det gick ganska fort och var klart på 15 min, efter lite strul med dagordningen osv. Men när dagordningen var på plats var det bara att tuta och köra.

Sen på tisdagen hade vi ett extra insatt styrelsemöte där vi gick igenom framtiden och gick igenom lite om vad som händer framöver. Vi bordlade också några frågor. Mötet blev extremt långt och det var mitt första samt att jag ville att alla skulle få tala tillpunkt. Mötet blev trots allt nästan tre timmar långt.

Sedan fortsatte vi på torsdagen med lite påskmys. Nya filmer har vi spelat in och önskat glad påsk. Ja mycket som kommer hända framöver. Spännande eller vad tycker ni?

Ha de bra, vi ses…..

Dela det här inlägget: