Nytt år och nytt politiskt läge!

Från den 1:e januari tog jag över efter Catrin Tufvesson som partiföreträdare och även som oppositionsråd i Kävlinge. Jag kommer att föra vidare Catrins arbete men vi står också inför nya utmaningar som parti och vi har mycket arbete som väntar under den kommande mandatperioden. Det är naturligtvis inte bara jag utan det är gruppledarna, det är alla som sitter med i kommunfullmäktige och det är alla de som sitter med i nämnder och alla övriga medlemmar. Det är vi tillsammans som ska bygga framtiden och vi ska bygga den så som ni väljare vill ha Kävlinge under 2023 och fram till 2026. Vill du vara med och påverka, kom med oss och bli medlem av Sveriges största parti. 

Det är ett arbete som vi tar på stort allvar och vi kommer att vara en aktiv opposition i Kävlinge. Vi kommer att visa vad vi tycker och var vi står, vi har lyssnat på er väljare och vi ska förvalta ert förtroende för att visa vad vi och ni tycker!

Det politiska landskapet förändrades i Kävlinge efter valet! Nu är det Moderater tillsammans med Sverigedemokrater som styr i kommunen (Kristdemokraterna är också med). I opposition finns nu vi Socialdemokrater, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Centern, Löddebyggden och Liberalerna. Det är alltså ett nytt politiskt landskap som har tagit form. Vi Socialdemokrater är det största oppositionspartiet och vi är näst största partiet i Kävlinge Kommun. 

Min första dag är idag och jag har mycket att läsa in mig på och sätta mig in i, men jag lovar er att jag kommer återkomma fortlöpande med att informera er om vad som händer. Vad som är på gång och vad vi Socialdemokrater tycker om olika frågor inom kommunen. Ni finner oss på Facebook, Instagram, Tiktok samt på vår hemsida. Det är inte alltid samma information som delas på samma plattform så se till att följa oss sök bara efter Socialdemokraterna Kävlinge. Du kan också följa mig på Facebook, Instagram och Tiktok, där tycker jag till om både det regionala och det som händer i världen sök bara efter mitt namn.  

Har du frågor, tveka inte om att kontakta mig, du når mig lättast på ingvar@ipolitiken.se

God fortsättning på det nya året!

Dela det här inlägget: